Lille (1. trinn) 2017/ 2018

ENDRINGER OG OPPSIGELSER FOR HØSTEN 2018

Skal det gjøres endringer i plassen til barnet ditt eller skal barne slutte på AKS fra høsten av, må søknadene gjøres elektronisk via Oslo Kommune sin hjemmeside innen 1. juni 2018. Gjøres endringene etter 1. juni vil det ikke ha noen virkning før fra 1. september 2018. Grunnen til dette er at faktureringen for august gjøres i juni grunnet avvikling av ferie i juli.

Minner også om at en halvdagsplass i Aktivitetsskolen Skøyen er tre faste dager per uke. I skoleferiene er det to hele dager pr. uke.

For elever som går på 4. trinn dette skoleåret, avsluttes plassen automatisk.

Spørsmål angående plass, oppsigelser og søknader kan rettes til Aktivitetsskolekoordinator Christine Mohn: christine.mohn@ude.oslo.kommune.no

Søknader, endringer og oppsigelser:

PRESENTASJONER FRA FORELDREMØTE FØRSTE SKOLEDAG

I boksen til høyre finner du presentasjonene fra foreldremøte mandag 21.08.17

BESKJEDER TIL AKTIVITETSSKOLEN, EPOST ADRESSE

Aktivitetsskolen skal ha beskjed hvis:

- eleven skal gå hjem selv til andre tider enn det som er oppgitt i kontrakten

- eleven skal hentes av andre enn foresatte

- eleven skal i bursdag, vennegruppe eller være med noen hjem

- det er endringer i elevens avtaler hos eksterne kursholdere

Beskjeden sendes oss så tidlig som mulig og før kl 1230.

Beskjeder sendes til denne adressen: AKS.Skoyen@osloskolen.no

Beskjeden skal inneholde:

- Barnets fulle navn

- Trinn, basisgruppe og kvartett

Hei alle barn og foreldre, velkommen til oss på AKS Skøyen!

Vi gleder oss stort til å ta dere imot og å bli kjent med dere. For å gjøre oppstarten trygg og oversiktlig finner du litt informasjon under om hvordan vi organiserer oppstarten og litt informasjon om de som jobber hos oss.

ORGANISERING

Når du kommer første dag på AKS vil du kunne se at vi voksne som jobber her har på oss t-skjorter med ulike farger. Stilling og navn vil stå på alle t-skjortene slik at du raskt ser oss som jobber her og lett kan finne den du leter etter.

GRØNN:
Du henvender deg til grønn t-skjorte (med en stor "i" på) når du krysser inn og ut barnet ditt. Du vil av denne personen få utdelt en kontaktperson.

BLÅ:
Våre aktivitetsledere har på seg blå T-skjorte. Din kontaktperson vil ha blå t-skjorte med navnet sitt på. Det er kontaktpersonen som følger opp ditt barn spesielt de første dagene og ukene og kan svare på spørsmål om barnas dager på AKS. De andre aktivitetslederne vil rullere slik at barna i løpet av de første ukene blir kjent med alle voksne på Lille.

GUL:
Undervisningsinspektør, koordinator og baseleder er utstyrt med gule t-skjorter. Koordinator svarer på spørsmål av administrativ art (som tilbud, søknader osv), ellers er det bare å spørre oss om alt dere lurer på.

LILLA: Vår Trygge Barn ansvarlig vil ha lilla T-skjorte i sommeråpent. Hun har full fokus på barna og barnegruppen så spørsmål kan rettes til oss i gule T-skjorter.

Aktivitetsskolen Skøyen har nå fått en egen side på Facebook. Her vil det jevnlig komme oppdateringer på vår hverdag. Følg oss da vel!