Lille (1. trinn) 2018/ 2019

AKTIVITETSSKOLEN HOLDER STENGT FREDAG 17. AUGUST 2018 GRUNNET FELLES PLANLEGGINGSDAG MED SKOLEN.

RUTINER VED SKOLESTART HØSTEN 2018

Fra skolestart mandag 20. august 2018 vil det være anderledes dagsrytme enn dere er vant med fra ferieåpningen. Her følger litt informasjon om det:

Morgenåpning

Fra og med mandag 20. august er det felles morgenåpning for alle i 1. etg i Kuben fra kl 0730. Alle basene på Aktivitetsskolen har felles morgenåpning. Det kan være lurt å forberede barna på dette. Det kan også være voksne på morgenåpning som barna ikke har møtt enda, men det vil også alltid være en fra Lille tilstede.

Når dere kommer på morgenåpning skal dere skrive dere inn, slik dere er vant med fra ferieåpningen.

Det er kun 1 eller 2 rom åpent på morgenen og det går an å være ute fra kl 0800. Da har AKS voksne ute frem til skolestart.

Rett før skolen starter samler vi elevene i garderoben. AKS personalet er der med dem frem til lærerne kommer og tar over.

Ettermiddag

Ved endt skoledag tar AKS personalet i mot barna. Vi tar opprop og spiser med en gang. Det er også i denne spisingen at barna får informasjon om hva som skal foregå resten av dagen.

Etter spisingen er det utetid for alle. Vi er ute uansett vær, så det er lurt å sjekke over plassen slik at man har regntøy og skiftetøy tilgjengelig.

Etter utetid er det aktiviteter inne i Kuben.

Nærmere informasjon om tilbudet vårt får dere første skoledag.

Mandag 20.08.18 holder Aktivitetsskolen holder møte for alle 1. trinnsforeldre fra kl 1030-1130 med mere informasjon om Aktivitetsskolen og hvilket tilbud dere kan forvente dere dette skoleåret.

Hei alle barn og foreldre, velkommen til oss på AKS Skøyen!

Vi gleder oss stort til å ta dere imot og å bli kjent med dere. For å gjøre oppstarten trygg og oversiktlig finner du litt informasjon under om hvordan vi organiserer oppstarten og litt informasjon om de som jobber hos oss.

ORGANISERING

Når du kommer første dag på AKS vil du kunne se at vi voksne som jobber her har på oss t-skjorter med ulike farger. Stilling og navn vil stå på alle t-skjortene slik at du raskt ser oss som jobber her og lett kan finne den du leter etter.

GRØNN:
Du henvender deg til grønn t-skjorte (med en stor "i" på) når du krysser inn og ut barnet ditt. Du vil av denne personen få utdelt en kontaktperson.

BLÅ:
Våre aktivitetsledere har på seg blå T-skjorte. Din kontaktperson vil ha blå t-skjorte med navnet sitt på. Det er kontaktpersonen som følger opp ditt barn spesielt de første dagene og ukene og kan svare på spørsmål om barnas dager på AKS. De andre aktivitetslederne vil rullere slik at barna i løpet av de første ukene blir kjent med alle voksne på Lille.

GUL:
Koordinator og baseleder er utstyrt med gule t-skjorter. Koordinator svarer på alle spørsmål av administrativ art (som tilbud, søknader osv), ellers er det bare å spørre oss om alt dere lurer på.

LILLA: Vår Trygge Barn ansvarlig vil ha lilla T-skjorte i sommeråpent. Hun har full fokus på barna og barnegruppen så spørsmål kan rettes til oss i gule T-skjorter.

Søknader, endringer og oppsigelser:

BESKJEDER TIL AKTIVITETSSKOLEN, EPOST ADRESSE

Aktivitetsskolen skal ha beskjed hvis:

- eleven skal gå hjem selv til andre tider enn det som er oppgitt i kontrakten

- eleven skal hentes av andre enn foresatte

- eleven skal i bursdag, vennegruppe eller være med noen hjem

- det er endringer i elevens avtaler hos eksterne kursholdere

Beskjeden sendes oss så tidlig som mulig og før kl 1230.

Beskjeder sendes til denne adressen: AKS.Skoyen@osloskolen.no

Beskjeden skal inneholde:

- Barnets fulle navn

- Trinn, basisgruppe og kvartett

Aktivitetsskolen Skøyen har nå fått en egen side på Facebook. Her vil det jevnlig komme oppdateringer på vår hverdag. Følg oss da vel!