Midi (2. trinn) 2017/ 2018

Søknader, endringer og oppsigelser:

BESKJEDER TIL AKTIVITETSSKOLEN, NY EPOST ADRESSE

Aktivitetsskolen skal ha beskjed hvis:

- eleven skal gå hjem selv til andre tider enn det som er oppgitt i kontrakten

- eleven skal hentes av andre enn foresatte

- eleven skal i bursdag, vennegruppe eller være med noen hjem

- det er endringer i elevens avtaler hos eksterne kursholdere

Beskjeden sendes oss så tidlig som mulig og før kl 1230.

Beskjeder sendes til denne adressen: AKS.Skoyen@osloskolen.no

Beskjeden skal inneholde:

- Barnets fulle navn

- Trinn, basisgruppe og kvartett

VIKTIG BESKJED TIL ALLE!

Det er flere elever med sterk nøtteallergi hos oss i år. Barna kan derfor ikke ha med seg mat som inneholder nøtter. Det gjelder yoghurt, kjeks, pålegg osv. Takk for at dere tar hensyn!

SOMMERFERIEÅPNING JUNI OG AUGUST 2017

I boksen til høyre finner du plan for årets sommerferieåpning i Aktivitetsskolen.

Velkommen til oss!

Informasjon om inntekt og ny aktivitetsskolekontrakt for skoleåret 2017-2018

Vi ønsker dere alle velkommen til et nytt skoleår!

Det skal bli deilig å komme tilbake i gode og vandte rutiner både for barn og voksne.

Vi gleder oss til å samarbeide med dere i det kommende året!

For at vårt daglige arbeid med barna skal være så forutsigbart som mulig, er det viktig at dere fyller ut følgende skjema og returnerer det til oss så fort som mulig:

Aktivitetsskolekontrakt:

Kontrakten finner du i boksen til høyre. Fyll ut begge sider og returner det til baseleder Kristoffer. Dette er vår viktigste kilde til informasjon, så det er viktig at dere er nøye når dere fyller den ut.

Inntektsdokumentasjon:

Hvis familiens samlede inntekt er under kr 374 544,- kan man søke om redusert oppholdsbetaling. Skjema finner du i boksen til høyre (egenerklæringsskjema). Dette fylles ut og returneres til koordinator Christine  Mohn så fort som mulig og innen 1. oktober 2017. Husk å sende med likningen for 2016 som dokumentasjon.

Aktivitetsskolen Skøyen har nå fått en egen side på Facebook. Her vil det jevnlig komme oppdateringer på vår hverdag. Følg oss da vel!