Midi (2. trinn) 2019/2020

Kurskatalog vår 2020!

Endelig er de nye kurskatalogene her.

Nytt i år er at det er en katalog for Midi, en for Store og en for Super.

Kos dere med den, les gjennom og snakk sammen om tilbudet som gjelder på akkurat din base.

Påmelding skjer på AKS i uke 7 og alle foresatte får beskjed når det er klart hvilket kurs eleven skal gå på.

Morgenåpning

Elevene på trinn 2, 3 og 4 har felles morgenåpning i 2. etg. i Kuben.

Elevene skal krysse seg inn når de kommer.

NB: Hvis elevene kommer etter kl 0815, skal de være ute til det ringer inn. Sekken skal også være ute.

Informasjon om inntekt og ny aktivitetsskolekontrakt for skoleåret 2019-2020

Vi ønsker dere alle velkommen til et nytt skoleår!

Det skal bli deilig å komme tilbake i gode og vandte rutiner både for barn og voksne.

Vi gleder oss til å samarbeide med dere i det kommende året!

For at vårt daglige arbeid med barna skal være så forutsigbart som mulig, er det viktig at dere fyller ut følgende skjema og returnerer det til oss så fort som mulig:

Aktivitetsskolekontrakt:

Kontrakten finner du i boksen til høyre. Fyll ut begge sider og returner det til Aktivitetsskolen. Dette er vår viktigste kilde til informasjon, så det er viktig at dere er nøye når dere fyller den ut.

Inntektsdokumentasjon:

Hvis familiens samlede inntekt er under kr 387 552,-,- kan man søke om redusert oppholdsbetaling. Skjema finner du i boksen (egenerklæringsskjema). Dette fylles ut og returneres til avd.leder Christine  Mohn så fort som mulig og innen 1. oktober 2019. Husk å sende med likningen for 2018 som dokumentasjon.

ENDRINGER OG OPPSIGELSER

Skal det gjøres endringer i plassen til barnet ditt er det nye regler. Endringen må gjøres innen 15.juni (virkning fra 1. august) eller 1. desember (virkning fra 1. januar). Skal barnet slutte på AKS, må søknadene gjøres elektronisk via Oslo Kommune sin hjemmeside. Det er en måneds frist fra den første hver måned.

For elever som går på 4. trinn dette skoleåret, avsluttes plassen automatisk.

Spørsmål angående plass, oppsigelser og søknader kan rettes til Aktivitetsskolekoordinator Christine Mohn: christine.mohn@ude.oslo.kommune.no

Dette er link til siden:

BESKJEDER TIL AKTIVITETSSKOLEN

Aktivitetsskolen skal ha beskjed hvis:

- eleven skal gå hjem selv til andre tider enn det som er oppgitt i kontrakten

- eleven skal hentes av andre enn foresatte

- eleven skal i bursdag, vennegruppe eller være med noen hjem

- det er endringer i elevens avtaler hos eksterne kursholdere

Beskjeden sendes oss så tidlig som mulig og før kl 1230.

Beskjeder sendes til denne adressen: AKS.Skoyen@osloskolen.no

Beskjeden skal inneholde:

- Barnets fulle navn

- Trinn, basisgruppe og kvartett

Aktivitetsskolen Skøyen har nå fått en egen side på Facebook. Her vil det jevnlig komme oppdateringer på vår hverdag. Følg oss da vel!