Supertrivselsuke og BliMe-dansen

BliMe

"Vi er 2 av årets meglere. Vi og 8 andre fra 7. trinn, passer på at alle har det bra på skolen. Jeg heter Olivia, og jeg heter Noah. Denne uken har det vært trivselsuke på skolen, det handler om at alle skal trives.

Trivsel er hygge, og mobbing er ikke hygge. På vår skole opplever vi at folker snille mot hverandre. Når vi går med oransje vester som meglere ser vi at barn krangler eller er alene. Da kan dere oppsøke oss. Da finner vi vi faddere , venner eller så megler vi krangler.

Målet er at skolen skal fremstå som en god skole, med god skole mener vi:

-Ikke noe mobbing

-Alle skal ha det bra

-Ingen skal vær utenfor

Dette får vi til ved at du, det vil si alle her:

-Tar med andre i lek

-Oppsøker de som står alene

-Framsnakker og ikke baksnakker

Denne uken har vi sett på filmer om folk som blir plaget, vært sjalu og vært sinte på hverandre. Vi har diskutert og funnet løsninger. Dette lærer vi av, slik at vi vet hvordan vi kan hjelpe oss selv og andre

Dessuten har vi øvd dans med fadderbarna, det er viktig å gjøre hyggelige ting sammen. Da er det en glede for oss og introdusere årets Blime-dans.

Trinn 4 skal være fordansere. Kom opp.

Da er vi i gang. Syng med og dans!"