Lille (1. trinn) 2020/ 2021

AKS-figurer-i-skogen-rosa

Morgenåpning

De som trenger morgenåpning må melde på barnet ved å sende e-post til: christine.mohn@ude.oslo.kommune.no

VELKOMMEN TIL ALLE NYE ELEVER SOM SKAL STARTE PÅ AKTIVITETSSKOLEN SKØYEN NÅ I HØST!

De første ukene er hovedfokuset å bli kjent med hverandre, både barn og voksne. I tillegg skal alle barna bli kjent med regler, rutiner og uteområder. AKS Skøyen har et variert tilbud med aktiviteter, kurs og helårstilbud for barna. Det skal være både utviklende og gøy å gå på AKS! Her på hjemmesiden vår finner dere informasjon om AKS generelt og om AKS her på Skøyen.

Vi har også en Facebookside som heter Aktivitetsskolen Skøyen, hvor dere kan se innlegg og bilder fra hverdagen hos oss. Følg oss gjerne: https://www.facebook.com/Aktivitetsskolen-Sk%C3%B8yen-103138200029631/?ref=bookmarks

På grunn av den pågående covid-19 situasjonen, er det endringer i normale rutiner rundt oppstart. Når vi nå starter opp, starter vi i basisgruppene. Hver basisgruppe har to AKS-ansatte disse ukene. De ansatte deler gruppen mellom seg og hver elev vil få en kontaktperson. Elevene skal leveres ute i tidsrommet mellom kl. 0800-0900 eller 1000-1100. Det vil være ansatte ute som tar dere imot, og følger elevene inn til sine grupper.

På AKS spiser vi 2 måltider i løpet av dagen, det er derfor viktig å ha med seg to matpakker og en drikkeflaske. I tillegg må alle ha med seg klær etter vær og merket skiftetøy til å ha på plassen sin. Foresatte avtaler med baseleder når hentingen skal skje, slik at vi kan hjelpe elevene ut med sekk og utstyr som skal være med hjem.

Vi er fortsatt på gult nivå og dessverre er det ikke mulig for foresatte å være med inn i skolebygningen slik vi normalt har gjort tidligere. Hvis ditt barn likevel skulle ha behov for tilstedeværelse fra en foresatt de første dagene, vil det være et rom tilgjengelig i nærheten hvor man kan vente. Gi beskjed til oss i AKS om dere trenger å benytte dere av dette.

Spørsmål rettes til avdelingsleder Christine Mohn eller baseleder på 1.trinn Julie Eriksen Kitel.

Søknad om plass

For å kunne benytte AKS- tilbudet, må det søkes om plass. Det gjøres elektronisk via Oslo Kommune sin hjemmeside

Alle 1. trinnselever har gratis kjernetid høsten 2020

Dette er gratis:

• Eleven kan være på AKS hver dag etter skoletid inntil 12 timer per uke
  • 2 dager per uke i skolens ferier (utenom juli da AKS er stengt)
  • På planleggingsdager/inneklemte feriedager i skoleåret kan eleven være på AKS ½ dag

Det betyr at hvis dere skal benytte AKS på morgenåpning og mere enn 2 dager i skoleferiene, må dere søke om heltidsplass med gratis deltakelse etter skoletid.

Dette koster det å gå på AKS

Inntekt over kr 405 409,-

• Heltidsplass: kr. 3174,-
  • Heltidsplass med gratis deltakelse etter skoletid: kr. 1029,-
  • Deltidsplass: kr. 2145,-

Inntekt fra kr 228 043- 405 408

• Heltidsplass: kr.1245,-
  • Heltidsplass med gratis deltakelse etter skoletid: kr. 445,-
  • Deltidsplass: kr. 800,-

Inntekt til og med kr. 228 042,-

• Heltidsplass: kr. 678,-
  • Heltidsplass med gratis deltakelse etter skoletid: kr. 242,-
  • Deltidsplass: kr. 435,-

Mer informasjon vil komme på denne siden fortløpende!

Vi gleder oss til å bli kjent med dere! Har dere spørsmål, kan dere sende en mail til avdelingsleder for AKS, Christine Mohn. E-post: christine.mohn@ude.oslo.kommune.no

Ukeplaner